„Viitorul pentru Tineri” – un proiect pentru tinerii din Mioveni

3

Nu vor să muncească opt pe zi într-un birou, vor mult timp liber şi să lucreze doar dacă au inspiraţie. Sunt generaţia Z, pentru că stilul lor despre viaţă este complet diferit, schimbând regulile după care societatea s-a ghidat până în prezent.

Pentru a căuta și oferi explicaţii, pentru a vedea cum pot fi stinse conflictele dintre generaţii şi pentru a afla spre ce ne îndreptăm, Primăria Mioveni împreună cu unitățile de învățământ din oraș și Centrul Cultural organizează, o acțiune tematică de conștientizare și dezvoltare personală educativ-formativă, în cadrul proiectului educațional Viitor pentru Tineri”, coordonat de consilierul educativ, George Nilă.

Evenimentul va avea loc marți, 26 martie, de la ora 12.00, la Centrul Cultural Mioveni.

În cadrul unei întâlniri interactive vor participa invitați din mai multe domenii de activitate precum profesor Laura Cepărean, comisar Emanuel Conea – directorul Penitenciarului Colibași, inspector principal Andrei Stancu din cadrul Serviciului de Investigații a Criminalității Economice – Poliția București, autor al unor volume de poezie și alți invitați, care le vor vorbi tinerilor despre provocări, decizii și modelele care trebuie urmate în noua societate pe care ei o vor construi.