prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vine urgia! Meteorologii tocmai au anunțat!

ANM a emis trei avertizări meteorologice de intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, valabilă pentru perioada 27 martie, ora 10.00 – 29 martie, ora 21.00. În intervalul menționat, temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60…70 km/h. Va ploua îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării, unde local vor fi cantități de apă de 10…15 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă de la munte.
  • Cod Galben de intensificări ale vântului, valabil în intervalul: 27 martie, ora 10.00 – 27 martie, ora 22.00.
Zone afectate: Banat, sudul Crișanei, cea mai mare parte a Moldovei, Carpații Meridionali și de Curbură.
Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei, în cea mai mare parte a Moldovei, în Carpații Meridionali și de Curbură. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.
  • Cod Galben de intensificări ale vântului, valabil în intervalul 27 martie, ora 22.00 – 28 martie, ora 10.00.
Zone afectate: Banat, sudul Crișanei și Carpații Meridionali.
Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.
Înainte de a pleca la drum, informați-vă cu privire la condițiile meteo și echipați-vă corespunzător autoturismul!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs