prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vizită a reprezentanților Ambasadei Statelor Unite ale Americii, la Primăria Pitești!

Vizită a reprezentanților Ambasadei Statelor Unite ale Americii, la Primăria Pitești! Primăria Municipiului Pitești a găzduit o întâlnire importantă cu reprezentanții Ambasadei SUA la București, în data de 30 martie 2023, la care au participat primarul Cristian Gentea, administratorul public Lucrețiu Tudor, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu și consilierii Cabinetului Primarului.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ȘOFER DE BOLT AMENINȚAT CU UN CUȚIT DE CLIENT! S-A ÎNTÂMPLAT AZI-NOAPTE!

Reprezentanții Ambasadei SUA, Rebecca Molinoff și Bogdan Mureșan, au venit în Pitești pentru a efectua o vizită de documentare în oraș și pentru a se întâlni cu oficialitățile locale și cu reprezentanții societății civile. În cadrul discuțiilor, doamna Molinoff a fost interesată să afle mai multe despre modul în care se aplică legislația în vigoare și despre provocările curente din administrația locală.

Primarul Cristian Gentea a avut ocazia să transmită mesaje importante Ambasadei SUA despre prioritățile și provocările actuale, din perspectiva guvernării locale. Această întâlnire a reprezentat o oportunitate excelentă pentru stabilirea de relații mai puternice și mai productive cu partenerii americani. Dialogul a decurs în mod organic și a ajutat la consolidarea cooperării între municipalitatea piteșteană și Ambasada SUA.

Primăria Municipiului Pitești este angajată în menținerea unor relații solide și constructive cu partenerii externi și este onorată să găzduiască astfel de întâlniri și discuții.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs