prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vremea face ravagii! Pericol de moarte pe drumurile din România!

Precipitațiile abundente din ultimele ore au făcut ravagii în mai multe zone din țară, iar în acestă dimineață au fost înregistrate inclusiv căderi de pietre de pe versanți. Direcția pentru Drumuri și Poduri Craiova a anunțat că traficul rutier a fost blocat în această dimineață din cauza unor căderi de pietre în zona Varcioara, motiv pentru care drumarii au fost nevoiți să intervină de urgență pentru a debloca carosabilul.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

„Circulația rutieră este blocată pe DN 6, între Severin și Orșova! Din cauza precipitațiilor din ultimele ore s-au înregistrat căderi de pietre pe partea carosabilă fapt ce a dus la blocarea circulației rutiere pe DN 6, zona Varciorova. SDN Orșova intervine pentru eliberarea drumului și reluarea circulației în cel mai scurt timp posibil. Menționăm faptul că în zona unde au avut loc aceste căderi de pietre versantul este protejat cu beton, tip torcret, pietrele au fost antrenate de formarea unui torent” potrivit DRDP Craiova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.