prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vremea se schimbă radical! Anunțul ANM!

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, a anunțat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie. Deși în această perioadă ne-am confruntat tu temperaturi mici, șefa ANM a explicat că mercurul din termometre va crește până la sfârșitul săptămânii până la 2 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE RĂZVAN, TÂNĂRUL MORT ÎN INCENDIUL DE PE DUMBRAVEI! LACRIMI ȘI DURERE!

„Zilele următoare consemnăm o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cu temperaturi în creștere, în special de la mijlocul acestei săptămâni. Dacă astăzi și mâine contăm pe temperaturi, la nivelul maximelor, de până la 13…14 °, chiar și ziua de miercuri poate să aducă un ecart între 5 și până la 14 ° C, inclusiv în Capitală 10…12 °C, de joi, de la mijlocul acestei săptămâni, vorbim de temperaturi de la 8 până la 16 °, inclusiv în Capitală, 14…15 °, pentru că finalul de săptămână să aducă temperaturi de până la 17…18 °, posibil în sudul extrem chiar 19-20 de grade”, a explicat directorul ANM la Antena 3 CNN.

„Așadar, vom avea o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cum de altfel a fost întreaga lună februarie, și în condițiile în care, la acest moment, înregistrăm deja un record în ceea ce privește abaterea termică pozitivă pentru intervalul 1-18 februarie, vorbim de 6,6 ° C.

Așa cum arată estimările până la finalul acestui luni, este posibil ca luna februarie din acest an să rămână în topul celor mai călduroase, depășind recordul înregistrat în 2016, cu 5,7 ° C abatere termică pozitivă”, a mai spus Elena Mateescu la Antena 3 CNN.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs