Week-end cu adrenalină la Câmpulung!

Iubitorii de automobilism vor avea parte în primele două zile ale lunii septembrie de un alt spectacol pe cinste pe patru roţi aşa cum i-au obişnuit campionii raliurilor. Câmpulungenii şi nu numai au aşteptat un an, dar aşteptarea a meritat, căci se anunţă zile fierbinţi la Voina pe un traseu nou unde profesioniştii îşi dau întâlnire pentru a fi cei mai buni.
Trofeul „Câmpulung Muscel 2012“, pe un traseul Lereşti – Voina, în premieră
Aşadar, campionii nu lipsesc de la „Trofeul Câmpulung Muscel 2012” şi acolo unde sunt campionii şi spectacolul va fi pe măsură! În organizarea Clubului Sportiv Brothers Motorsport, în zilele de 1 şi 2 septembrie 2012, se vor desfăşura la Câmpulung, etapele a XI-a şi a XII-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, eveniment promovat în cadrul celei de a VI-a ediţii a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului. Înscrierile sunt în toi, dar deja şi-au anunţat prezenţa mari campioni precum Lucien Hora şi Vali Porcişteanu. Cu asemenea piloţi la bord, spectacolul pe patru roţi va fi garantat, la fel ca în alţi ani. La festivitatea de premiere din data de 2 septembrie 2012, premiul cel mare, „Trofeul Campulung Muscel 2012“, se va acorda pilotului care în cele două etape cumulate, a XI-a şi a XII-a, va realiza cel mai bun timp cronometrat în concurs. Drumului recent modernizat de Consiliul Judeţean cu fonduri europene, Lereşti-Voina, i s-a dat şi o altă utilitate. Piloţii de renume naţional se vor confrunta la sfârşitul acestei săptămâni, după ce de curând au venit în zonă pentru recunoaşterea traseului antrenându-se pentru momentul competiţiei. În cele două zile de concurs vor trebui însă să dea ce e mai bun în ei şi să-şi pună în valoare calităţile de piloţi, mai ales că şi invitaţii vor fi pe măsură. Printre personalităţi ne-a fost confirmată prezenţa fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, care va veni la Câmpulung special pentru acest eveniment.
Vali Pocişteanu, invitat de marcă
Campionul Naţional de Raliuri, Vali Porciş­teanu, nu va lipsi nici de această dată spre bucuria fanilor automobi­lismului de calitate. Un motiv în plus ca partici­panţii să se depăşească având astfel de exemple de urmat! Competiţia se va desfăşura la un nivel ridicat, motiv pentru care trofeul devine cu adevărat valoros. Cum spuneam, pilotul piteştean îşi respectă statutul de sportiv omniprezent la evenimentele automobilistice, acceptând fără discuţie invitaţia organizatorilor. Deşi este implicat total în lupta pentru titlul 2012 în campionatul de raliuri, aflându-se între două etape importante, pe macadam, la Arad respectiv Braşov, Vali Porcişteanu îşi rezervă timp şi pentru viteză în coastă, urmând să ia startul în „Trofeul Câmpulung Muscel 2012”, la invitaţia Clubului Sportiv Brothers Motor Sport.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.