prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

WhatsApp lansează o nouă funcție! Vești bune pentru utilizatori!

WhatsApp lansează o nouă funcție! Vești bune pentru utilizatori! Mark Zuckerberg a anunțat  pe Facebook că WhatsApp lansează mesajele video instantanee, de maxim 60 de secunde. Trimiterea unui mesaj video se va face exact cum se trimit mesajele vocale. Utilizatorii trebuie doar să treacă la modalitatea video și să țină apăsat pentru a înregistra.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. VIDEO INCREDIBIL! ÎN MIEZ DE NOAPTE ARUNCAU CU OUĂ ÎN MAȘINI! ȘAPTE TINERI – AMENDAȚI!

„Mesajele video sunt o modalitate de a răspunde la chat-uri în timp real și de a spune ceea ce doriți în 60 de secunde. Credem că va fi o modalitate distractivă de a împărtăși momente sau de a da vești bune. Practic, funcția este o evoluție a mesajelor vocale care au schimbat modul în care oamenii comunică datorită capacității de a-și împărtăși vocea rapid și în siguranță”, a explicat el.

„Mesajele video sunt protejate cu criptare end-to-end pentru a le asigura securitatea. Am început deja să implementăm mesajele video, iar în următoarele săptămâni vor fi disponibile pentru toată lumea”, a anunțat Meta.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs