prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Zece drumuri importante din Argeș intră în reabilitare! CJ Argeș continuă investițiile în infrastructură!

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DJ 703B Siliștea – Căteasca.  Până în noiembrie anul acesta vor fi executate lucrări  pe o lungime de 5,3 km, ocazie cu care vor fi amenajate și 9 podețe transversale, 8 podețe la drumurile laterale, 234 de podețe pentru acces la proprietăți, șanțuri betonate. Este o investiție a Consiliului Județean Argeș, în valoare de  15 milioane de lei.
Astăzi, președintele Ion Mînzînă a fost, împreună cu administratorul public al județului, Cristian Puiu, și Alina Nicolau, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri, în comuna Căteasca, acolo unde au fost întâmpinați de primarul Liviu Năstase. Aici Consiliul Județean Argeș are în derulare, în parteneriat cu administrația locală, mai multe proiecte în infrastructură, inclusiv DJ 702G a cărui modernizare Consiliul Local urmează să o finalizeze până în luna aprilie cel târziu.
“Știu că este o lucrare extrem de importantă pentru cetățenii din Căteasca și nu numai, deoarece acest drum va asigura acces direct la autostrada București – Pitești. Oamenii nu vor mai fi nevoiți să facă ocol, cum se întâmplă acum. Sperăm în seriozitatea constructorului, pentru că domnul primar Liviu Năstase și-a demonstrat-o pe a dumnealui din plin. Domnul primar Năstase are vocație de constructor. Am realizat multe lucruri împreună și la fel se va întâmpla în continuare. Este și cazul DJ 702 G, pe care l-am predat în administrarea Primăriei Căteasca și care a fost modernizat și anul trecut, urmând ca restul să fie finalizat anul acesta. Investițiile în infrastructura rutieră județeană și națională rămân o prioritate pentru mine și echipa mea de la Consiliul Județean Argeș . Tocmai de aceea, în perioada următoare voi semna  ordinele de începere a lucrărilor pentru modernizarea altor nouă drumuri județene” – Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.
“Îi mulțumesc președintelui Ion Mînzînă pentru că a semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor pentru drumul 703B. Este un drum care necesita această investiție și care este foarte important nu doar pentru cetățenii din comuna noastră, ci și pentru cei din Rociu care pot ajunge astfel direct la autostradă. Mă bucură și faptul că drumul va fi la condiții europene și vom avea amenajate și poduri, dar și podețe către proprietățile locuitorilor. Le mulțumesc și cetățenilor pentru răbdarea de care au dat dovadă. Noi și Consiliul Județean Argeș avem o colaborare foarte bună și avem multe parteneriate, inclusiv DJ 702 G pe care l-am preluat în administrare și pe care am reușit să-l modernizăm în proporție de peste 80%, urmând ca anul acesta, cel mai târziu la finele lunii mai, să îl finalizăm” – Liviu Năstase, primar Căteasca.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs