prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Zi cu emoții pentru elevii de a XII-a! A început examenul de Bacalaureat!

Zi cu emoții pentru elevii de a XII-a! A început examenul de Bacalaureat!

Zi cu emoții pentru elevii de a XII-a, astăzi, la începerea examenului de Bacalaureat. Elevii susțin în aceste momente proba de Limba și literatura română, urmată mâine, de proba obligatorie a profilului. Probele scrise din prima sesiune a examenului național de bacalaureat se desfășoară între 1 și 5 iulie în 477 de centre.

CITEȘTE ȘI:VEȘTI PROASTE DESPRE TRONSONUL PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! CÂND VA FI DESCHIS?

Sălile de examen vor fi supravegheate audio-video pe durata probelor. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie până la ora 12:00, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi între orele 12:00 și 18:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 12 iulie.

Marți va avea loc proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, în funcție de profilul elevilor. Joi urmează proba la alegere a profilului și specializării, unde elevii pot opta pentru una dintre cele 10 discipline disponibile: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Sociologie și Psihologie. Vineri este programată proba de Limba și literatura maternă pentru elevii care au studiat într-o limbă a minorităților naționale.

Potrivit datelor comisiilor de organizare a examenului, peste 134.000 de candidați, dintre care peste 119.000 din promoția curentă și peste 15.000 din seriile anterioare, sunt așteptați să participe la această sesiune.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs