prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Zilele libere de drept legal – plătite de la bugetul de stat! Adrian Miuțescu: „A devenit o problemă și este incorect!”

Zilele libere de drept legal ar putea fi plătite de la bugetul de stat, potrivit unui proiect legislativ depus săptămâna trecută de către parlamentarii Forța Dreptei. Deputatul Adrian Miușescu a declarat că inițiativa legislativă este menită pentru a corecta o discrepanță dintre mediul bugetar și mediul privat. Mai exact, potrivit proiectului, antreprenorii nu vor mai fi obligați să plătească zilele libere de drept legal, aceste sume urmând a fi virate de la bugetul de stat.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! BĂTRÂNĂ DE 73 ANI – AMENINȚAȚĂ ȘI FORȚATĂ SĂ INTRE ÎN CASA UNUI BĂRBAT PENTRU SEX!

„Săptămâna trecută, parlamentarii FD au depus un proiect care să pună în ordine o problemă care a devenit sistemică în Parlament. Foarte mulți parlamentari au venit cu inițiative de zile libere din ce în ce mai mult. A devenit o problemă și este incorect. S-au adunat 17 zile libere la nivel anual, în condițiile în care în alte țări au în jur de 10-11 zile libere. Deputații noștrii, din dorința de a se băga în seamă, au inventat sărbători. Toate aceste zile să fie plătite de stat, nu de privați. Dacă statul ar plăti toate aceste zile, ar mai pune stavilă la această dorință și ar fi corect. Dacă vrei să dai libere, tu, Parlamentul, plătești aceste zile libere” a declarat Adrian Miuțescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs