La Câmpulung directorii fac hocus-pocus cu demisiile!

8

La Câmpulung directorii fac hocus-pocus cu demisiile! pentru că nu au cu cine să-i înlocuiască superiorii lor pe linie politică, închid ochii de fiecare dată și caută soluții de compromis.

Este vorba despre managerul spitalului municipal Câmpulung, Grigore Stănescu care a început să facă un obicei din acest lucru, din 3 în 3 ani!

Managerul spitalului municipal Câmpulung surprinde din nou opinia publică cu o decizie pe care a mai luat-o şi în urmă cu trei ani, dar care atunci nu s-a materializat. Medicul pediatru Grigore Stănescu, membru PSD de frunte, şi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a unităţii medicale primarului şi colegului său de partid Liviu Ţâroiu, motivul real al acestui gest fiind deocamdată necunoscut.

Cert este faptul că demisia a fost înregistrată la primăria Câmpulung încă de la începutul lunii noiembrie, însă totul a fost ţinut sub tăcere de autorităţile locale, care sperau, şi încă mai speră, că Grigore Stănescu, care a invocat, oficial, motive personale, se va răzgândi, aşa cum a făcut şi în toamna lui 2015.