Horoscop. Capricornii, sfătuiți să amâne deciziile importante

Berbec

O zi bună pentru semnarea contractelor importante, dragi Berbeci. Gândiţi-vă cu atenţie, analizaţi-vă şansele de câştig şi acţionaţi în consecinţă. Aveţi ocazia de a vă dezvolta din punct de vedere profeisonal, dar este important să daţi dovadă de interes, dedicare şi corectitudine la serviciu.

Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se gândesc intens la vacanţă. Nu este un lucru rău. Vorbiţi cu cei apropiaţi pentru a pune la punct detaliile unei mici escapade de câteva zile în afara oraşului, poate la munte, într-o zonă retrasă de civilizaţie.

Gemeni

Dragostea pluteşte în aer pentru cei aflaţi sub semnul Gemenilor. Fiţi bucuroşi de prezenţa celor dragi în viaţa voastră, evitaţi situaţiile conflictuale şi aveţi răbdare în relaţiile amoroase. Poate fi o perioadă dificilă pentru partenerul vostru, motiv pentru care trebuie să îi fiţi alături, să oferiţi suport emoţional şi sfaturi în caz de nevoie.

Rac

Racii se joacă puţin cu focul astăzi, mai ales din punct de vedere emoţional. Dacă riscaţi prea mult s-ar putea să pierdeţi. Încercaţi să adoptaţi o nouă strategie, mai ales dacă aveţi în plan cucerirea unei persoane speciale pe care aţi cunoscut-o recent. Un cadou simbolic ori un gest de tandreţe vă poate crea o imagine foarte bună.

Leu

Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la ce vor crede oamenii. Oamenii din jurul vostru sunt gata să audă ce aveți de spus și vă vor gestiona mărturisirile cu grijă. Este timpul să vă împărtășiți sentimentele reale cu onestitate. Ascunderea adevărului nu face decât să producă stres.

Fecioară

Sunteți în negocieri avansate cu o persoană cu autoritate de la locul de muncă. Nu primiți tot ce vă doriți, dar important este că aveți curajul să vă expuneți doleanțele. Veți fi apreciați pentru sinceritate și luați în calcul pentru viitoare proiecte extrem de importante.

Distribuie prietenilor

Balanță

Sunteți implicați în mai multe conflicte, însă găsiți înțelepciunea necesară pentru a evita momentele dificile și a face în așa fel încât situația să nu degenereze. Important este să-i faceți pe oameni să privească problemele și punctul vostru de vedere și astfel există posibilitatea de a ajunge la un numitor comun.

Scorpion

Onestitatea vă diferențiază de ceilalți oameni și vă face să vă remarcați în sens pozitiv. Oamenii din jur apreciază că știți să vă bucurați de ceea ce aveți și că nu acceptați laude care nu vi se cuvin. De asemenea, îi faceți pe oameni să înțeleagă că îndeplinirea obiectivelor depinde în mare măsură de munca depusă și de efortul colectiv care este mult mai important decât realizările individuale.

Săgetător

Tot ce obții astăzi îți va schimba viața radical. Sfatul astrelor pentru tine este să nu uiţi de toţi cei care te-au ajutat să ajungi aici. Seara, o veste incredibilă de la un prieten cu care nu ai mai vorvit de multă vreme va fi cireaşa de pe tort.

Capricorn

Astrele te sfătuiesc să te ferești să iei decizii importante. Atât la serviciu, cât și în viața de cuplu. Ești cu capul în nori și s-ar putea ca, din neatenție, să pierzi din vedere un detaliu care ar putea produce greșeli majore, greu de reparat. Sfârșitul zilei va fi unul foarte romantic, alături de persoana iubită.

Vărsător

La locul de muncă este posibil să apară un conflict cu un coleg, iar sfatul astrelor pentru tine este să rămâi calm. Doar așa vei reuși să eviţi o ceartă care poate avea consecințe nefaste, mai ales pentru cariera ta. În plan amoros, dacă ești singur, soarta ar putea să-ţi scoată în cale o nouă iubire. Ar putea fi jumătatea pe care o cauți de atâta vreme.

Pești

Ziua te va surprinde plăcut pe tot parcursul ei. Vor fi moment când ați putea fi realmente uluiţi de tot ce ți se întâmplă. În plan sentimental, dacă eşti implicat într-o relaţie, astrele te sfătuiesc să fii mai atent cu partenerul de viaţă. La sfârşitul zilei, un prieten bun te va surprinde cu un cadou neaşteptat.