prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A fost nebunie! Ce s-a întâmplat la Argeș Mall? Sute de oameni au dat năvală!

Surprizele se țin lanț la Argeș Mall! Pentru câteva ore, sute de persoane s-au delectat în compania cunoscutului cântăreț de muzică trap, invitat special al evenimentului de Live food tasting. Cei prezenți s-au bucurat și de o experiență culinară unică.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

Hai să aflăm împreună totul despre artist! Ești curios să afli mai mult?

David Ioan

David, un tânăr cu o carieră frumoasă și fructuoasă, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică trap de la ora actuală, în România. Mai mult, el este un creator de conținut care a prins foarte bine la generația tânără. Clipurile lui haioase și dinamice i-au asigurat o bază solidă de fani.

După cum am spus și în introducere, este unul dintre cei mai fresh cântăreți de trap din România. El a prins foarte bine la public și în special la generația Z, generația tânără pentru care muzica trap se află, de cele mai multe ori, în playlist.

„Viața e cea mai tare petrecere la care o să mergi vreodată”, a ținut să ne spună David Ioan.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.