prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A început reconstrucția FC Argeș! Dani Coman: „Nu vrem să aducem cantitate, vrem să aducem calitate!”

FC Argeș se află în această perioadă în plin proces de reconstrucție, iar în următoarea săptămână lotul de jucători va fi comepletat cu o nouă serie de transferuri, a anunțat Dani Coman, președintele clubului din Trivale. Fostul portar a declarat cu ocazia reunirii lotului că nu este ușor procesul de reconstrucție, dar, în urma deciziilor luate cu staff-ul tehnic, acesta speră să readucă echipa în Superligă.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

„Încercăm să punem prima cărămidă la construcția pe care vrem să o facem la acest club. Nu este ușor, însă mergem cu încredere înainte. Din greșeli și din trecut doar învățăm. Sper să avem rezultatele pe care ni le dorim, să construim un club frumos, un club care să ne ofere posibilitatea de a ne bucura de fiecare meci, de fiecare victorie, de fiecare succes.

Mai urmează și alte transferuri, dar nu vrem să aducem cantitate, vrem să aducem calitate. Vrem să aducem jucătorii de care avem nevoie. Împreună cu staff-ul tehnic, analizăm în fiecare zi. Vedem care sunt posturile deficitare. Noul sezon va fi foarte greu, ținând cont că vor veni foarte mulți jucători. Ne ocupăm de întreaga organizare a clubului, știm cu toții că au fost probleme în trecut, dar vreau să mă gândesc doar la viitor. Mă gândesc doar la ce facem și am nevoie de încrederea tuturor.

Trebuie să înțelegem cu toții că pe parcursul unui meci sunt momente dificile, momente în care jucătorii au nevoie de susținere, în care au nevoie de afecțiunea oamenilor. Obiectivul nostru este să stabilizăm acest club din toate punctele de vedere, atât la nivel administrativ, cât și din punct de vedere sportiv” a declarat Dani Coman.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs