prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident cu o vidanjă! Încărcătura urât mirositoare împrăștiată pe drumul Pitești – Mioveni!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate pe drumul care face legătura între Pitești și Mioveni, în zona localității Mărăcineni, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o vidanjă și un camion care transporta cereale. Din primele informații, se pare că șoferul camionului nu ar fi păstrat distanța regulamentară, iar la un moment dat a acroșat vidanja. Tot conținului celui de-al doilea autovehicul, adică tot ce s-a scos pe ziua de azi din budele septice s-a vărsat pe carosabil, iar în aceste momente mirosul din zonă este aproape insuportabil.

Momentan nu se cunoaște dacă cineva a fost rănit în urma accidentului, dar la fața locului a intervenit, pentru orice eventualitate, un echipaj SMURD. De asemenea, pompierii asigură în aceste momente măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut accidentului.

Sursa foto/video: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs