prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Această echipă să uite de mine!” Declarația șoc a primarului Gentea după umilința cu Dinamo!

Problemele comunității piteștene vor fi singurele care îl vor mai preocupa pe edilul piteștean Cristian Gentea după rușinoasa înfrângere suferită de echipa sa de suflet, FC Argeș. „Rușinea e prea mare!” a declarat primarul Piteștiului pentru prosport.ro. El și-a arătat totala dezamăgire față de rezultatele echipei și, mai mult decât atât, consideră că a fost mințit despre nivelul de pregătire al jucătorilor. „Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine. Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi?” a adăugat edilul Gentea, care a anunțat, încă de aseară, că își ia mâna de pe echipă: „această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă”.

CITEȘTE ȘI: RUPTURĂ ÎN VESTIARUL FC ARGEȘ! CALCAN: „SĂ-I CHEMAȚI ȘI PE CEI STRĂINI SĂ VORBEASCĂ!”

În ceea ce privește construcția stadionului, edilul Piteștiului spune că va continua proiectul așa cum s-a stabilit, dar nu mai are niciun interes față de actuala echipă a FC Argeș.

„Din seara asta voi spune stop și nu voi mai călca pe stadion!”

Reamintim că în urmă cu doi ani, FC Argeș a promovat în prima Ligă, în urma unui meci cu FCSB, în care roș-albaștrii au marcat în propria poartă. Acel moment, a fost unul de sărbătoare, iar edilul Cristian Gentea și-a declarat susținerea totală pentru echipa din Trivale. Ulterior, actualul campionat s-a dovedit a fi un adevărat fiasco, cu înfrângeri și remize. De asemenea, schimbarea a numai puțin de antrenori și aducerea în lot a peste zece străini, pare să fi fost o mișcare care a dus în cele din urmă la retrogradare.

„Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt șocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine. Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion. A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a declarat primarul din Piteși, Cristian Gentea, pentru ProSport.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs