Achimescu s-a „reîncarnat”! Noul director DJST Argeș după ce ploaia a inundat Sala Sporturilor: „Asta e!”

Fantoma lui Achimescu încă bântuie DJST Argeș! Noul director al direcției, pare că a preluat din metehnele lui Laurențiu Achimescu și răspunde cu aceeași nepăsare despre Sala Sporturilor.

În urma ploilor masive de ieri, Sala Sporturilor a fost inundată… din nou. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, dar o dată cu ieșirea la pensie a lui Achimescu, foarte mulți se așteptau ca lucrurile să se schimbe.
Noul director al DJST Argeș a declarat că „Asta e, ce să facem, dacă e apa mare, canalele înfundate…”. Sau mai pe scurt, Achimescu s-a reîncarnat și conduce cu aceeași pricepere DJST Argeș.

„Asta e, ce să facem, dacă e apa mare, canalele înfundate, asta e, ce să facem, o să ne străduim să dăm apa afară! E în funcție și de bugetul pe care ni-l acordă ministerul. Primăria nu putea să o ia, pentru că sunt litigii pe terenul ala. Ministerul Finanțelor nu poate da o hotărâre de guvern prin care să o treacă din domeniul statului în domeniul comunității locale. Noi ne-am făcut datoria, cadastru a fost trimis la minister, ei trebuie să ia o decizie…Oricum, puteau să facă o sală nouă…” a declarat Liviu Popescu pentru stiridepitesti.ro

Distribuie prietenilor

sala sporturilor inundatie 570x325 1

Robert Sighiartău: “În viața mea nu am văzut sala mai urâtă decat asta!”

La lansarea candidaturii președintelui Klaus Iohannis și a Conferinței pe Regiunea Sud Muntenia a PNL, secretarul general al PNL a avut numai „cuvinte de laudă” la felul cum arată Sala Sporturilor. Secretarul general a spus că “în viața mea nu am văzut sala mai urâtă că asta”.
Va reamintim că Sala Sporturilor este în subordinea Direcției Generale de Sport și Tineret, care a fost condusă ani buni de liberalul Laurențiu Achimescu.