prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! A zburat cu mașina în câmp pe A1! Intervenție de urgență!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente la kilometrul 88 al autostrăzii București – Pitești din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a ajuns in câmpul de pe marginea autostrăzii. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt victime.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

“Sesizare de accident rutier produs pe A1, între km 87-88, pe sensul spre Pitești, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă. Intervin pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs