prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Alina Gorghiu – noul președinte al Senatului!

Alina Gorghiu, liderul liberalilor argeșeni, a fost alesă în urmă cu puțin timp președinte interimar al Senatului după ce Florin Cîțu a decis să demisioneze din funcție. Senatorii au luat act astăzi de vacantarea postului de președinte cu 81 de voturi pentru, niciunul împotrivă și 12 abțineri. Ulterior, Alina Gorghiu a fost desemnată într-o ședință scurtă a Biroului Permanent să preia atribuțiile funcției deținute de fostul lider liberal.

Citește și: PREFECTUL PERIANU – SEMNAL DE ALARMĂ CĂTRE INSTITUȚIILE PUBLICE ÎN CAZUL URȘILOR: „SĂ NU AȘTEPTE SĂ SE ÎNTÂMPLE NENOROCIRI”

Florin Cîţu a declarat, miercuri, că preşedintele partidului şi secretarul general i-au cerut demisia şi că i s-a spus că i s-a retras sprijinul din partea partidului. El a precizat că nu a vrut să îi pună pe colegii lui senatori în situaţia penibilă să voteze unii dintre ei împotriva conducerii partidului, astfel că a decis să demisioneze din funcţie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs