Update – Incendiu la o casă din comuna Ungheni

108

UPDATE: Incendiul s-a manifestat la șase proprietăți din localitatea Ungheni, pe o suprafață totală de aproape 30.000 mp.
La locul intervenției au făcut deplasarea pompierii de la Secția de Pompieri Costești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, plus încă un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la SVSU Ungheni. Timp de câteva ore s-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului care amenință să se extindă la două case și o anexă ce stăteau în calea flăcărilor.
Ca pagube, au fost aproape 30000 mp de vegetație uscată și mărăciniș, aproximativ 300 kg de lemne, circa 40 de m de gard din lemn și tulpina a patru pomi. Posibil ca din cauza unui foc deschis pe una dintre proprietăți, flăcările să se fi propagat sub acțiunea vântului la restul proprietăților.

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit, marți, la o casă din comuna Ungheni, lângă fostul CAP, anunță ISU Argeș. La fața locului intervin pompierii de la Secția Costești cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Revenim cu informații.

Foto: descriptiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here