prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alertă! Are 97 de ani și a dispărut! L-ați văzut?

BĂRBAT PLECAT VOLUNTAR! Are 97 de ani și este căutat de familie și polițiști. Pătruț Ion a dispărut de acasă ieri, în jurul orei 21:30, fără, însă, a reveni. Cei care pot da relații sunt rugați să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș.

CITEȘTE ȘI:VEȘTI PROASTE DESPRE TRONSONUL PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! CÂND VA FI DESCHIS?

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitului PĂTRUȚ ION, de 97 de ani, din Curtea de Argeș, care a plecat de la domiciliul său, în cursul serii de 28 iunie, în jurul orei 21:30, și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, 50 de kg, ochi verzi, păr alb, poartă barbă albă. Vestimentație: cămașă maro în carouri, pantalon negru, cizme albastre, se deplasează folosindu-se de două bastoane.
Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș la telefon 0248 721 519.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs