Alertă! Zeci de pacienți suspecți de COVID-19 după ce au intrat în contact cu medicul infectat de la spitalul Județean Argeș! infectat

Zeci de pacienți sunt suspecți de infectare cu coronavirus după ce au intrat în contact cu doctorul de la Spitalul județean Argeș depistat pozitiv. Potrivit Instituției Prefectului Argeș, nu mai puțin de 24 de pacienți și alte 26 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu după ce testul făcut de doctor a ieșit pozitiv.

Distribuie prietenilor

„Conform datelor DSP Argeș, numărul contacților direcți ai medicului de la Spitalul Județean de Urgență, infectat cu virusul COVID-19, este de aproximativ 50 de persoane. Printre ele se află și 23-24 de pacienți, restul contacților fiind cadre medicale. Soția doctorului depistat pozitiv este și ea cadru medical, nu prezintă simptome și a fost izolată la domiciliu de două zile. Ancheta epidemiologică este încă în desfășurare.
S-a luat decizia închiderii Secția de Chirurgie Vasculară de la Spitalul Județean de Ugență Pitești, după ce pacienții vor fi transferați și personalul medical va fi trimis în izolare la domiciliu” a anunțat Prefectura Argeș.