prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Anunț de ultim moment despre lucrările de pe Valea Oltului! Ce se întâmplă este incredibil!

Anunț de ultim moment despre lucrările de pe Valea Oltului! Ce se întâmplă este incredibil!

Anunțul momentului despre lucrările de pe Valea Oltului! Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat recent că, acordă o atenție sporită proiectelor de infrastructură, iar în acest moment, cel mai important proiect în reprezintă lucrările de pe Valea Oltului. Acestea trebuie să se încheie pe 9 august, motiv pentru care ministrul Grindeanu a anunțat că este informat din oră în oră despre cum se desfășoară lucrările și dacă stadiul lor este sau nu în grafic.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. AU ÎNCEPUT DEFRIȘĂRILE PE LOTUL BOIȚA-CORNETU AL A1! IMAGINILE MOMENTULUI!

„Știţi că am fost acolo, voi fi şi voi monitoriza zilnic. Din oră în oră am primit monitorizarea de pe teren. În două zile, echipele care se ocupă de  defrișare au tăiat peste 1.300 de arbori și au avansat cu drumurile tehnologice care permit accesul la zonele înalte ale versantului. Pe măsură ce accesul la zonele de lucru va fi mai facil, viteza lucrărilor de defrișare va crește.”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

De asemenea, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că va monitoriza foarte atent lucrările de pe toate șantierele în lucru din România și că va efectua vizite neanunțate.

„Într-o zi, în vreo 13 ore am fost pe vreo șase șantiere. Am fost prima dată în jurul Brașovului între Cața și Apața, apoi la Chețani în Mureș. După aceea două șantiere pe Autostrada Transilvania în Cluj de la Nădășelu până la Poarta Sălajului, apoi de la Nușfalău la Suplacu de Barcău și apoi la Simeria.”, a declarat recent Sorin Grindeanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs