prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare!

C.N.A.I.R SA –  Direcţia Regională de Drunuri şi Poduri Bucureşti (DRDP Bucureşti) anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediulu de către  APM Argeş nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate şi nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul “DN 73: Refacere zid de sprijin adiacent km 83+392 stg. şi consolidare corp drum şi taluz rambleu adiacent km 84+530 – comuna Dambovicioara, judeţul Argeş” propus a fi amplasat în comuna Dambovicioara, DN 73 km 83+392, km 84+530, jud.Argeş.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arges din municipiul Pitesti, str. Egalitatii, nr.50A, în zilele de luni-vineri,  între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Arges.

 

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs