prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Fetiță de 6 ani mușcată și mutilată de un câine! A fost transferată la București!

O fetiță a fost mutilată în această seară după ce un câine a mușcat-o de față. Din primele informații, de pare că micuța a mers in vizita la niste rude, iar aceasta s-ar dus să se joace cu câinii. Lăsată nesupravegheată, se pare că fetița ar fi agasat unul dintre patrupede care a sărit la atac și a mușcat-o de față.

Părinții au sunat imediat la 112, iar micuța a fost transportată la spital. Din cauza rănilor grave, medicii pediatrici au luat decizia de a o transfera lanun spital din Capitală.

De asemenea, oamenii legii, au demarat cercetările pentru a stabili cum s-au petrecut totul.

“În seara zilei de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o minoră de 6 ani ar fi suferit leziuni după ce a fost mușcată de un câine, fiind necesar transportul acesteia la spital pentru îngrijiri.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, s-a stabilit că minora se afla în vizită, împreună cu părinții, la cunoștințe, aceasta fiind mușcată de câinele deținut de persoanele la care se aflau în vizită.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun” transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs