prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Luptător MMA – arestat! Crima care a îngrozit o comună întreagă!

Noi detalii șocante ies la suprafață în cazul crimei bărbatului a cărui mână a fost găsită în luna decembrie în comuna argeșeană Dragoslavele. Potrivit unor surse juridice, fiul său l-ar fi omorât într-un apartament din județul Brașov și după, cu ajutorul unui complice, i-ar fi aruncat trupul într-o râpă din Argeș.

După mai bine de o lună de cercetări, un tânăr de 25 ani a fost reținut de oamenii legii, iar în urma audierilor scenele din noaptea crimei încep să prindă contur. Din câte se pare, între victimă și criminal ar fi izbucnit un conflict, iar tânărul l-ar fi ucis e tatăl său cu un procedeu de MMA, strangulându-l. “Modul de operare a fost unul agresiv, prin aplicarea unor procedee de tip MMA, inclusiv acest procedeu de strangulare”, a declarat Adrian Radu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Pentru a masca crima, tânărul l-ar fi sunat pe un prieten care are permis de conducere și au venit în comuna Dragoslavele, de unde ar fi aruncat trupul neînsuflețit într-o râpă.

În aceeaşi vale, acum zece ani, a fost căutat şi trupul Elodiei Ghinescu, avocata omorâtă în mod misterios, pentru care fostul ei soţ, Cristian Cioacă, a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Cine este bărbatul ucis în nordul Braşovului. Are la activ un omor şi o tentativă

Victima e un bărbat de 53 de ani din Bucureşti, pe nume Zoltan Sorin Ştefan. Identificarea lui a fost posibilă după amprentele mâinii găsite. Figura în baza de date a Poliţiei cu un omor şi o tentativă de omor la activ. În 2015, a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare pentru că a încercat să îşi ucidă iubita.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs