prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție șoferi! Stradă închisă timp de o lună în Pitești! Care sunt rutele ocolitoare?

Strada Basarabia din Pitești va fi închisă timp de o lună din cauza lucrărilor de reabilitare și extindere a canalizării în zona platoului de case din apropierea Pitești Arena. Șoferii care foloseau această rută pentru a ajunge acasă sau în satul Geamăna nu vor mai putea folosi această alternativă până la data de 2 aprilie, când se preconizează că vor fi finalizate lucrările.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! ACHIZIȚII ILEGALE LA SPITALUL CÂMPULUNG! LASCONI A SESIZAT CURTEA DE CONTURI ȘI PROCURORII!

Conform autorităților, se vor asigura rute ocolitoare prin străzile Ștefan Ciobanu și Victor Bilciurescu. Menționăm că în zilele de weekend nu se vor executa lucrări, iar strada va fi deschisă traficului. Restricțiile urmează să fie impuse în cadrul lucrărilor de reabilitare canalizare menajeră, lucrări care sunt estimate a se derula până la data de 21.04.2023.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această zonă și să respecte semnalizarea rutieră care va fi amplasată de constructor, cu avizul Comisiei de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs