Atenție! Transportul în comun din localitățile limitrofe, interzis în Pitești!

13

Haosul creat de microbuzele care transportă oameni din localitățile din Argeș în Pitești va lua sfârșit. După ani de zile înc are firmele opreau în stațiile Publitrans și încurcau traficul, începând cu următoarea perioadă acestea nu vor mai putea intra în oraș.

„Nu au fost primite bine aceste vești de localitățile învecinate. Sunt unele zone care au ieșit din zona metropolitană. Nu fac niciun serviciu dacă retrag aceste acorduri pentru caă nu depinde de noi. Serviciile de transport ne costă foartă mult. Suntem primi care am făcut evaluarea transportului. Dac este sesizată o singură abatere, ne costă un miliard o sută. Sunt cu sutele și merg haotic. Opreau în stație la Teatru venind din Ștefan cel Mare. Piteștiul este încărcat de sute de autovehicule” a anunțat edilul cornel Ionică.

Potrivit primarului, unul dintre motive ar fi faptul că autobuzele Publitrans au ajuns să circule mai mult goale. „Noi suntem singura localitate care avem societate de transport călători din județ care ne costă foarte mult și o punem în cele mai bune condiți. Stațiile sunt asaltate cu zeci, sute mijloace de transport. Asta înseamnă foarte multă nocivitate și există posibilitatea rstricționării mijloacelor de transport” a mai spus edilul.