prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Avertizare meteo de ultim moment pentru județul Argeș! Temperaturi de foc în ziua alegerilor! De la vijelii la caniculă!

Conform meteorologilor, de astăzi, ora 10:00, până marți, ora 10:00, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, maximele situându-se, în general, între 35 și 37 de grade. Va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală  va depăși pragul critic de 80 de unități.

CITEȘTE ȘI: CÂND VOR CIRCULA ȘOFERII DE LA BUCUREȘTI LA SIBIU DOAR PE AUTOSTRADĂ? ANUNȚUL MOMENTULUI!

cod portocaliu

În ziua în care românii sunt chemaţi la vot pentru două tipuri de alegeri: locale şi europarlamementare, se anunţă o căldură sufocantă în mare parte din ţară.

Meteorologii au emis pentru duminică avertizări de caniculă în mai multe județe din țară, astfel că temperaturile maxime vor ajunge până la 37 de grade Celsius. La umbră!

În intervalul menționat în zona de câmpie a Munteniei și local în Oltenia, se vor înregistra
temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, maximele se vor situa, în general, între 35 și 37
de grade, va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va
depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului se anunţă după-amiaza şi seara.

Temperaturile se vor menține deosebit de ridicate și în zilele următoare, îndeosebi în regiunile
sudice și sud-estice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.