Blocaj în trafic! Accident de circulație la Țițești

Blocaj în trafic! Accident de circulație la Țițești. În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier pe DJ 732A la intersecția cu DN 73. O bandă de circulație este blocată pe raza localității Țițești.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj Smurd. O persoană în vârstă de 46 ani prezintă suspiciune de fractură la unul din membrele inferioare.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni, un bărbat de 46 de ani, din Vlădești, care conducea un autoturism pe DN 73, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga către DJ 732A, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe DN 73, din sens opus, condus de un bărbat de 23 de ani, din Țițești, ulterior primul autoturism fiind proiectat în al treilea autoturism, condus de o femeie de 34 de ani, din Aninoasa, care circula dinspre DJ 732A către DN73.

În urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, pasageră în primul autoturism, a fost rănită și transportata la spital.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.