Breaking! Soția medicului INFECTAT de la Spitalul Județean Argeș infectat cu COVID-19 nu a fost TESTATĂ PENTRU COVID-19!

Soția doctorului Felix Sârboiu, șeful secției de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Județean Argeș, nu a fost testată pentru coronavirus! După ce s-a descoperit că medicul argeșean a fost infectat cu coronavirus, au început să apară noi informații.

Soția acestuia lucrează la Spitalul de Boli Cronice Călinești, unde majoritatea pacienților sunt cu multiple comorbidități. Potrivit informațiilor furnizate de către autorități, s-a luat decizia ca aceasta să nu fie testate din cauză că nu prezenta simptome specific COVID-19.

Distribuie prietenilor

Vă reamintim că Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești au deschis un dosar penal în rem după ce un medic de pe secția de chirurgie cardiovasculară a venit două săptămâni prezentând simptome de infectare cu coronavirus.

Doctorul Felix Sârboiu a venit aproximativ două săptămnâni la muncă, deși prezenta simptome de infectare cu coronavirus. Deși i s-a cerut să stea acasă și să se testeze, acesta a refuzat.

În cursul zilei de ieri, rezultatul testului a venit poziv, iar potrivit prefectului Emanuel Soare, a fost deschisă o anchetă epidemiologică pentru a identifica toate persoanele cu care dorctorul Sârboiu a intrat în contact.