prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

CÂMPULUNG: 3 secții de votare în Bazinul de Înot!

Câmpulungul nu se dezice de la a fi un oraş aparte, sau oamenii, nu generalizez, unii dintre ei, sunt „speciali”. Da, chiar cu probleme speciale… aşa cred că se poate descrie actualul primar Liviu Ţâroiu, care, mai vrea un mandat.

După ce că a stricat tot ce a atins, de la proiecte făcute pe genunchi, la distrugerea unui bulevard cu o istorie de sute de ani, acum Ţâroiu a mai făcut una…

Aşadar, toţi cei care locuiesc în cartierul Grui şi votau până în 2016 inclusiv la biblioteca din cartier, acum, la voturi, pot să se prezinte cu costumul de baie, sau prosopul pentru saună, sau cu labele de înot….

Nu e glumă, pentru că acum Bazinul de Înot, singurul din zonă, şi unica distracţie sau unicul loc unde se mai putea face sport, este pe ducă, din punct de vedere sportiv, dar politic, creşte, precum ambrozia….

Noroc că a fost scoasă apa din bazin după ce a fost preluat din luna martie de administrația locală și sub pretextul stării de urgență responsabilii l-au lăsat de izbeliște din toate punctele de vedere.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.