prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cârciuma Primăriei Călinești a funcționat ilegal! Prefectura Argeș a decis să atace în instanță!

Instituția Prefectului Argeș a atacat în instanță Hotărârea de Consiliu Local prin care Consiliul Local Călinești făcea mai multe demersuri legate de o societate comercială din subordine.
Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș: “Este vorba despre societatea înființată ca să se ocupe de barul, de restaurantul și de vila ce au fost achiziționate din bani publici, tot printr-o hotărâre de Consiliul Local. Primarul a ignorat faptul că și această decizie este discutată în instanță la acest moment. Și că, într-o astfel de situație, până la soluționarea cauzei, actul atacat este suspendat de drept.

CITEȘTE ȘI: PRIMĂRIA CĂLINEȘTI ȘI-A TRAS CÂRCIUMĂ! PREFECTURA A LĂSAT-O FĂRĂ!

Nelegal, a cerut, și a și obținut, majorarea capitalul social al societății cu numerar, 140.200 de mii de lei și în natură, cu un imobil cu o suprafață de peste 300 mp. A aprobat un stat de funcții și salarii și a desemnat și om care să se ocupe de toate astea. Am transmis contestația către Tribunalul Argeș și așteptăm termen. Am solicitat anularea Hotărârii ca nelegală”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.