prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Casă și anexă făcute scrum! Incendiu nimicitor în Argeș!

O locuință și o anexă gospodărească din orașul Costești au ars aproape în întregime în această dimineață. Din primele informații, în momentul în care flăcările au cuprins cele două clădiri, autoritățile au fost alertate, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

În momentul în care au ajuns, miliarii au găsit acoperișul locuinței în flăcări pe o suprafață de 50 mp și anexa gospodărească. De asemenea, paramedicii au acordat îngrijri medicale unei femei de 80 ani.

„A ars la nivelul acoperișului pe o suprafață de circa 50 mp, alături de o anexă lipită de loculință, pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Din primele informații nu sunt victime. Echipajul SMURD de prim ajutor calificat a acordat înprijiri medicale proprietarei locuinței, persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 ani, care a suferit un atac de panică. Incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost flacără, scăpări de gaze combustibile.” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs