Cătălin Gherzan: ”Piteștenii trebuie să îl aleagă pe cel cu care pot discuta mâine oriunde, pe cel care crede în fapte, nu în vorbe”

15

Cătălin Gherzan, candidatul PER la funcția de primar al municipiului Pitești este cu siguranță, una dintre cele mai atipice persoane. Cu o vasta experiență în domeniul educației și managementului, acesta nu vrea să vină în fața alegătorilor cu promisiuni irealizabile sau doar de campanie, ci vorbește despre fapte.  Crede foarte mult în puterea exemplului și în schimbarea mentalității oamenilor prin fapte concrete, realizabile.

”Același slogan… ”fapte, nu vorbe”… doar slogan va rămâne. De ce nu își asumă nimeni cu consecința renunțării la poziția obținută? De fapt, poziție dată de voi, cei ce ne votați. Să venim în fața dumneavoastră, a cetățenilor peste un an și să ne întrebați ce am realizat din ceea ce am promis în campanie. Și apoi să vă gândiți ce ați ales…fapte concrete și realizabile sau doar simple promisiuni. Piteștenii trebuie să îl aleagă pe cel care minte mai puțin, pe cel ale cărui vorbe se vor transforma în fapte, vor fi realizate. Piteștenii trebuie să îl aleagă pe cel cu care pot discuta mâine oriunde, în stradă sau în primărie, pe cel care nu vine la nesfârșit doar cu promisiuni de campanie și amânări. Poate veți spune că am exagerat cu termenul de mincinoși. Dar cum am putea să le spunem celor care vin în fața piteștenilor o dată la patru ani și ne vând pastile pe care nici ei nu le pot înghiți?”, afirmă Cătălin Gherzan.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul gherzancatalin.ro

Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Roman – Filiala Arges

Realizat/Publicat de:  SC EURO MEDIA TREND SRL

Cod de identificare mandatar financiar : 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here