Cătălin Rădulescu siderat de incompetenţa autorităţilor române

DISTRIBUIȚI

Deputatul Cătălin Rădulescu, a trimis recent un comunicat de presă prin care îşi exprimă dezamăgirea faţă de autorităţile române, în urma accidentului aviatic din munţii Apuseni. Acesta cere răspicat demisia tuturor factorilor care au contribuit la această tragedie.

” Vis-a-vis de tragedia accidentului aviatic din Apuseni si decesul pilotului Adrian Iovan, respectiv a studentei de la medicina militară………
Este inadmisibil ca să ascultăm lămuririle penibile ale tuturor responsabililor care trebuiau să rezolve în mai puţin de o oră această situaţie tragică, în condiţiile în care s-au cheltuit sume fabuloase pentru aparatura de depistare şi înregistrare folosită de instituţiile statului.
Măsurile luate sunt prea uşoare şi pentru că nişte medici au plecat cu un avion vechi de zeci de ani ca să salveze vieţi. Timp în care conducerea Romavia ţinea un avion nou, nereparat într-un hangar, iar Ministerul de Interne nu a fost în stare să gestioneze o astfel de situaţie în aşa fel încât ăn orice ţară civilizată, în maxim o oră s-ar fi găsit locaţia unei tragedii şi ar fi putut fi salvate cele doua vieţi. Dacă aceşti iresponsabili ar fi politicieni, infractori, terorişti sau orice alte persoane, ar fi fost găsite în zece minute, nu în şapte ore, aşa cum s-a întâmplat.
Vă cerem public demisia Ministrului de Interne în care nu am încredere că poate gestiona vreodată, Doamne fereşte, o tragedie mai mare, cum ar fi un atac terorist, un cutremur sau altceva.
La noi nu există onoare pentru că dacă ar exista, toţi cei responsabili trebuiau să îşi dea demisia în aceeaşi zi.
Bine că şi de această dată, eroii au fost tot oamenii simpli şi nu marile somităţi politice sau cei care ar trebui să păzească acest popor de astfel de tragedii. Pentru asta, acestor eroi, eu personal le mulţumesc din inimă, pentru restul nu am niciun fel de respect. Păcat că nu s-a declarat o zi de doliu naţional.
Nu este permis ca în secolul acesta, în 2014, într-o ţară membră a Comunităţii Europene şi membră NATO să se întâmple ceea ce s-a întâmplat.
Condoleanţe celor două familii îndurerate!”, a declarat Cătălin Rădulescu.