Cele mai amuzante replici de pe Facebook ale clienţilor ING care nu şi-au putut folosi cardurile

DISTRIBUIȚI

Clienţii ING Bank care au încercat să retragă sâmbătă numerar cu cardurile emise de bancă sau să plătească la POS-urile locale nu au putut face acest lucru din cauza unor defecţiuni tehnice. ATM-urile, POS-urile, cardurile şi Home Banking-ul nu au funcţionat o mare parte din zi, stârnind nemulţumiri în rândul unor clienţi. Clienţii ING Bank care au încercat să retragă sâmbătă numerar cu cardurile emise de bancă sau să plătească la POS-urile locale nu au putut face acest lucru din cauza unor defecţiuni tehnice. ATM-urile, POS-urile, cardurile şi Home Banking-ul nu au funcţionat o mare parte din zi, stârnind nemulţumiri în rândul unor clienţi. 

O parte dintre clienţii ING Bank care nu şi-au putut folosi ieri cardurile din cauza unor erori ale sistemului de stocare a datelor băncii au folosit pagina de Facebook a băncii (ING Web Cafe) pentru a-şi exprima nemulţumirile într-un mod mai amuzant. ZF a centralizat o parte dintre comentariile clienţilor:

►Mihai Ghiţă Dragă ING, de la orele 15:00 sunt blocat în restaurantul Carul cu Bere pentru că nu a funcţionat cardul. Iniţial am sperat că se va remedia problema repede, aşa că am mai comandat ceva de băut. 9 ore mai târziu am băut 6 beri, o sticlă de vin, o vodkă, ceva tărie şi am impresia că mi-am îmbunătăţit radical mişcările la dans. Rugămintea mea e să ţineţi sistemul căzut până mâine dimineaţă ca să am o scuză plauzibilă. Mersi mult!

►Cristina Avram Bună! Suntem trei fete cu banii pe carduri ING. Ne gândeam să ieşim în seara asta în Centrul Vechi, dar planurile ne-au fost date peste cap când una dintre noi a trebuit să îşi lase cumpărăturile la casă la Mega Image, iar cealaltă a trebuit să se caute de nişte bani la Auchan AFI. Dragă ING, nouă cine ne plăreşte alcoolul diseară? În replică, Florin Tirca i-a răspuns:  Găsiţi şi voi un băiat cu card la BCR.

►Andrei Tănase (referitor la faptul că pentru unii clienţi funcţiona aplicaţia Home Bank a ING, iar pentru alţii nu): E ca la prima întânire, te uiţi, da’ nu pui mâna :))

►Edi Gora Cel mai tare mi se pare bannerul din top-ul paginii „Primeşti banii pe loc, nu pe adeverinţă”. Nu v-ar fi ruşine, mai am fix 21 de lei în buzunar, nici de o shaorma nu-mi ajung. În replică, mai mulţi utilizatori i-au răspuns: Gabriel Constantin: Este în Regie cu 5 lei! Malanciuc Cosmin: Eu am avut 25. Mi-a ajuns. Hahahahaha Marius Gont :12 lei la 1 mai :))

►Florin Druga E ok. Prietenii au fost aproape şi m-au ajutat să trec peste acest moment greu din viaţa mea. Am mâncat şi am băut pe gratis. Mulţumesc ING!

►Paul Stencoane ING ţine la economiile oamenilor, altfel câţi bani am fi cheltuit sâmbăta asta dacă am fi putut…

►Radu Bogdan Eu era să fiu arestat în Rusia pentru că nu puteam să plătesc consumaţia la restaurant … şi deja devenea suspect. Însă au reuşit (ING) să trimită pe cineva să îmi plăteasca nota, ceea ce mi se pare chiar frumos din partea lor. Deşi a fost ideea mea ! Oricum, felicitări ING şi să nu se mai repete!

► Mihai Ilaş: Am vrut sa aplic la un job la voi săptămâna asta dar nu am putut trece de primul pas de pe taleo-ul vostru. E instalat pe acelaşi server care a picat