prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Copilă de 14 ani lăsată gravidă de unchi! Drama prin care a trecut fetița!

O copilă de 14 ani a fost lăsată gravidă de unchiul său care locuiește cu aceasta în aceeaști casă după ce a abuzat-o sexual timp de mai multe luni. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a profitat că poate părea ca un părinte pentru fetiță și de vârstă ei, a demenit-o și a batjocorit-o până în momentul în care minora s-a transformat peste noapte în mamă.

Tot coșmarul a ieșit la suprafață în momentul în care o profesoară de la școala la care merge fata a observat că poartă în pântece un copil și a alertat autoritățile. Monstrul cu chip de om a fost reținut de oamenii legii, dus la audieri, iar dupoă administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat în fața instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii au finalizat cercetările în timp record

Totul s-a petrecut la mijlocul lunii martie, iar între timp oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

„În ziua de 06 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind pe un bărbat de 39 de ani, din Bradu, în prezent arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Bradu, care locuia în aceeași gospodărie cu persoana vătămată, ar fi întreținut relații sexuale cu minora, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, având în vedere vârsta minorei, dar și poziția de autoritate a acestuia.

Reamintim că în ziua de 22 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, au reținut pe bărbatul în cauză, în ziua următoare acesta fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.