prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

CS Mioveni – liber la promovare! Cum a rezolvat problemele financiare?

CS Mioveni, calificată matematic în play-off-ul Ligii a II-a, are șanse foarte mari de a reveni în primul eșantion fotbalistic al României, după ce au primit o „pasență” din partea judecătorilor. Clubul galben-violet se confruntă după retrogradarea în liga secundă cu o serie de probleme financiare, dar și cu procese intentate de o parte din foștii jucători pentru salariile restante.

CITEȘTE ȘI: SE CONSTRUIEȘTE UN DRUM DE MARE VITEZĂ CU PATRU BENZI! VA FACE LEGĂTURA CU A1! ANUNȚUL MOMENTULUI!

Recent, judecătorii Tribunalului Comercial Argeș au acceptat concordatul preventiv, ceea ce înseamnă că echipa de la Mioveni are termen până în vară să se pună pe picioare din punct de vedere financiar și să plătească datoriile restante. Ce presupune acest pas? Înghețarea tuturor debitelor pentru o perioadă limitată, un demers legal, care poate salva multe echipe de la eliminarea din campionat sau de la diverse interdicții.

Mai mult, pe lângă rezolvarea problemelor financiare, echipa antrenată de Constantin Schumacher a avut o evoluție de neașteptat, am putea spune. Cotată cu cele mai slabe șanse pentru un parcurs bun în actualul campionat, CS Mioveni a dovedit contrariul: a urcat în clasament, iar în prezent este pe locul 5, coborând doar un singur loc după înfrângerea cu Șelinbăr.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs