prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Deputat PSD Argeș-atacat de hackeri! Date false și furt de identitate!

Deputatul Simona Bucura Oprescu, Secretar General al PSD Argeș, a fost ținta atacurilor unor hackeri care i-au clonat, atât contul de facebook cât și pagina oficială de politician. Pe pagina falsă sunt numai patru like-uri și doi urmăritori, infractorii cibernetici reușind să facă astăzi nu mai puțin de patru postări. De la o poștă se vede că este ceva în neregulă, emailul atașat paginii fiind total suspect, respectiv, [email protected].  Pe lângă pagină i-a fost clonat și contul de facebook, mai exact cu o lună în urmă, dar au reușit să urce numai trei postări, prima dintre ele fiind pe data de 22 martie.

CITEȘTE ȘI: SUTE DE KILOGRAME DE PET-URI STRÂNSE DIN RÂUL ARGEȘ! ABAAV – CAMPANIE MASIVĂ DE ECOLOGIZARE!

 

Simona Bucura Oprescu născută în North Carolina!!!

Au urmat alte două, pe 10 aprilie, respective ieri, 19 aprilie. La numai o lună, contul fals de facebook al Simonei Bucura Oprescu înregistra 3100 prieteni. Din informațiile false reiese că, deputatul de Argeș a învățat la Charlotte, North Carolina, trăiește în North Carolina și este din Fiji, Lautoka. Binevoitorii i-au urcat deputatei postări cu fotografii reale în care apare alături de colegi de partid, în vizite în teritoriu sau poze din Parlamentul României. Pe lângă pozele reale sunt inserate și poze care nu au nicio legătură cu cercul de prieteni sau familie al deputatei.

Este evident că, cineva, în mod intenționat, mai exact, rău intenționat, a creat cele două falsuri pe facebook, deputata de Argeș fiind extrem de activă atât în viața administrativă și politică dar și pe rețelele de socializare.

Simona Bucura Oprescu a făcut un apel pe pagina de facebook, anunțând urmăritorii și prietenii de pe cont de apariția celor două falsuri, cerându-le inclusiv să raporteze fake-urile.

FAKE SBO 300x300 1

 

Furt de identitate pe facebook

„Cine are interes să îmi folosească IDENTITATEA? Cineva mi-a CLONAT pagina și contul de Facebook.Vă rog să raportați pagina și contul care sunt FALSE! Link-urile către contul și pagina false care trebuie raportate AICI”, este mesajul transmis de Simona Bucura Oprescu.

Reacțiile nu au întârziat să apară, mai mulți fani comentând că au făcut deja raport, între timp contul fiind chiar închis.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs