prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

 Dezastru pe drumurile din Argeș! Zeci de permise de conducere și certificate de înmatriculare reținute!

 Dezastru pe drumurile din Argeș! Zeci de permise de conducere și certificate de înmatriculare reținute!

În ziua de 16 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Împreună cu structurile de ordine publică, polițiștii rutieri au acționat în 68 de filtre rutiere, fiind efectuate 425 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii structurilor rutiere, au fost aplicate 298 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 68.300 de lei, fiind reținute 21 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Dintre abaterile la regimul rutier, 98 au fost la regimul legal de viteză, iar dintre permisele de conducere reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 10 au fost pentru viteză excesivă și alte 6 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii argeșeni vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs