Diana Gureșoaie, surprinsă într-un club de noapte! Fosta lui Cristi Tănase, în brațele unui bărbat misterios!

Fosta iubită a lui Cristi Tănase, poreclită „strâmba lui Dodel”, nu renunță la viața de noapte. Aceasta a fost filmată în timp ce dansa și se săruta cu un bărbat. Focoasa șatenă nu ratează nici o seară de club și nu se ferește să își arate pasiunea față de noul ei partener. Cei doi au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pasional.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

Diana Gureșoaie nu renunță la vechile obiceiuri

Cea care i-a stat alături fotbalistului Cristi Tănase și-a refăcut viața, dar nu pare să renunțe la hobby-ul de a colinda cluburile bucureștene. Diana Gureșoaie a lucrat ca hostess în Dubai și Miami, însă a decis să revină pe plaiurile mioritice.

Cu toate că este într-o relație, șatena preferă să își petreacă serile în club. De data aceasta, Diana Gureșoaie a fost însoțită de bărbatul misterios de care pare îndrăgostită foc. Cei doi nu au ținut cont de locul în care se află, arătându-și afecțiunea unul față de celălalt.

Prezență nelipsită din cluburile bucureștene

Fosta iubită a ex-stelistului Cristi Tănase pare să trăiască din plin relația pe care o are. Fără inhibiții, Diana și bărbatul care a însoțit-o în clubul de fițe au dansat lasciv, s-au mângâiat și sărutat. Se pare că atmosfera s-a încins destul de mult, iar bărbatul alături de care fosta iubită a lui Cristi Tănase dansa, i-ar fi pus mâinile pe sânii râmași la vedere.

Chiar dacă pe rețelele de socializare este activă și își tine fanii la curent cu noutățile, Diana Gureșoaie nu a publicat fotografii cu bărbatul care face parte acum din viața ei și care se încadrează în standardele pe care tânăra i le-a fixat viitorului iubit. În urmă cu aproape 2 ani, bruneta care a avut relații cu diverși fotbaliști, declara că este atrasă de bărbații frumoși și înalți, pe semne că bomba sexy a rămas la aceleași gusturi, deoarece individul cu care s-a afișat era mult mai înalt decât ea.

Diana Gureșoaie: „Ce faci mă? Ești idiot?”

Diana Gerușoaie a povestit o amintire alături de Cristi Tănase. Bruneta a detaliat cum a fost implicată într-o bătaie pe care „Dodel” a pornit-o cu fostul său iubit. Din această altercație, din spusele sale, s-a ales cu două extensii rupte și o tăietură pe picior.

„A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi nu știu cum l-a recunoscut. Iese Tănase și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid.

I-am și spus lui Cristi atunci: «Ce faci mă? Ești idiot?» I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo. Între timp veneau neamurile lui cu… tot felul de ustensile… topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați.

Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva”, a declarat Diana Gureșoaie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.