prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doi pietoni spulberați de mașină! Două accidente la indigo în Pitești și Mioveni!

Două persoane au ajuns în această dimineață la spital după ce au fost implicate în două accidente rutiere petrecute în Mioveni și Pitești. Din primele informații, cele două victime au fost rănite după ce au traversat strada neregulamentar, iar șoferii nu au mai putut evita impactul. Acestea au fost preluate de două echipaje SMURD, iar după acordarea primelor îngrijri medicale au fost transportate la spital.

„La puțin timp după ora 10, echipajul SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul Mioveni a intervenit pe bulevardul Dacia din orașul Mioveni pentru a prelua un pieton care a fost rănit într-un eveniment rutier. A fost vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de 51 de ani, care acuza dureri costale și a fost preluat și transportat la spital de către paramedicii SMURD.

În urmă cu puțin timp, echipajul SMURD de la Detașamentul Pitești a fost solicitat să intervină într-un alt caz în care un pieton a fost victima unui incident rutier produs în zona liceului teoretic Ion Barbu. Paramedicii SMURD au preluat și transportat la spital o persoană de sex masculin, în vârstă de 24 de ani, care a fost rănit în zona membrelor inferioare. Ambele victime erau conștiente și după evaluarea paramedicilor, fără răni grave” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs