prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dosarul „Asfalt pentru iubăriță” l-a trimis pe Tudor Pendiuc la mătură

De săptămâna trecută, Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, face muncă în folosul comunității la Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Dosarul „Asfalt pentru iubăriță” l-a trimis pe Tudor Pendiuc la mătură. Fostul edil a primit o condamnare cu suspendare de doi ani în dosarul asfaltării unei străzi către casa fostei sale secretare, Carmen Lis. De asemenea, a fost obligat și la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile.

Recent, au apărut primele poze cu Tudor Pendiuc prestând muncă în folosul comunităţii, în curtea DSP Argeș. Acesta a fost fotografiat în timp ce curăța frunzele de pe alee, la intrarea în instituție.

Pendiuc a fost acuzat și condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu. Procurorii DNA susțineau că „În luna septembrie 2014, inculpatul Braniște Florentin-Mircea, în calitate de director al Administrației Domeniului Public Pitești, la instigarea primarului Pendiuc Tudor, cu încălcarea dispozițiilor legale, a dispus în mod abuziv efectuarea unor lucrări de modernizare și asfaltare pentru un drum aflat în afara domeniului public sau privat al municipiului Pitești”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.