prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dumitru Tudosoiu, intervenție de urgență în cazul disperat de la Școala 16! A sesizat Ministerul!

Dumitru Tudosoiu, intervenție de urgență în cazul disperat de la Școala 16! A sesizat Ministerul!

Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al ISJ Argeș consideră, la rândul său, că această situație nu este una comună, ba mai mult, este în defavoarea copiilor cărora le poate crea prejudicii pe viață. Acesta ne-a declarat, în exclusivitate că a primit în audiență astăzi de dimineață pe câțiva dintre părinții copiilor aflați în această situație disperată și a trimis la Școala „I.L.Caragiale” o comisie care să analizeze situația și să găsească soluții.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. UN ELEV ÎN SPITAL, MAI MULȚI ÎN STARE DE ȘOC! SITUAȚIE CUMPLITĂ  GENERATĂ DE PROFESOARA DE FIZICĂ!

Din păcate, nu s-a putut găsi înțelegere la profesoara de fizică, Raicu Badea Nicoleta, care nu a vrut să dea nicio șansă elevilor. Prin urmare, generalul Tudosoiu a înaintat o adresă către ministerul Educației prin care a cerut derogare de la legea cadru, astfel încât acești copii să poată susține examenul de Capacitate fără a avea numărul de cinci note necesar pentru încheierea mediei.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. UN ELEV ÎN SPITAL, MAI MULȚI ÎN STARE DE ȘOC! SITUAȚIE CUMPLITĂ  GENERATĂ DE PROFESOARA DE FIZICĂ!

„La sesizarea mai multor părinți care au venit astăzi în audiență am trimis o echipă de inspectori la Școala Gimnazială „I.L.Caragiale din Pitești pentru a vedea care este situația. Colegii mei au luat legătura cu directorul unității și cu doamna profesoară care a refuzat să comunice, a considerat că este o intervenție inoportună. Din contră, eu și colegii mei considerăm oportună intervenția, nu te poți juca cu viitorul copiilor care riscă să piardă examenul și totodată șansa de a intra și studia într-un liceu bun.

Motiv pentru care am luat legătura cu Ministerul, am trimis o adresă prin care am cerut o derogare astfel încât, acestor copii să li se poată încheia mediile și fără numărul necesar de note pentru a putea susține examenul. Este, într-adevăr, o situație specială iar patru copii nu pot susține examenul. În ceea ce o privește pe doamna profesoară, ne lovim de un zid, nu dorește să asculte pe nimeni, nu vrea să dea o șansă nimănui.”, a declarat Dumitru Tudosoiu, inspectorul general școlar al ISJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs