prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. Un elev în spital, mai mulți în stare de șoc! Situație cumplită  generată de profesoara de fizică!

Un elev în spital, mai mulți în stare de șoc! Situație cumplită  generată de profesoara de fizică!

Situație fără precedent la sfârșitul anului la Școala Gimnazială I.L.Caragiale” din Pitești ( școala nr.16) unde, profesoara de fizică a adus la disperare mai mulți copii, pe părinții lor dar și colegii de catedră, conducerea școlii și chiar a ISJ. Dintr-o ambiție cu tentă de abuz, cadrul didactic respectiv a sancționat cu note mici sau cu neîncheierea situației școlare anumite abateri de comportament (poate chiar glume și năzdrăvănii copilărești).

CITEȘTE ȘI: DESFĂȘURARE DE FORȚE ÎN ZONA NORD-L-URI! ZECI DE MAȘINI AU ÎNCONJURAT BLOCUL!

Din primele informații, se pare că este vorba despre profesoara de Fizică, Raicu Badea Nicoleta, care, în același timp este și lideră de sindicat în școală. Ea nu vrea să îi mai asculte pe elevi și să le mai pună a cincea notă necesară pentru încheierea situației școlare. Așa cum am scris AICI, un copil este în spital după ce a luat mai multe medicamente (nu se știe ce anume) iar ceilalți sunt într-o stare psihică greu de imaginat, și ei, și familiile lor. De menționat că nu sunt copii de fițe, ci, mai degrabă, copii cu părinți bolnavi, cu situații materiale modeste sau din familii monoparetale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs