După Mihai Tudose, un alt fost premier PSD ar trece în barca lui Victor Ponta

6

Liderul Pro România, Victor Ponta, a dat o lovitură grea celor de la PSD și a reușit să-l ”transfere” pe fostul premier Mihai Tudose la Pro România. Ponta nu se oprește aici și lasă ușa deschisă partidului și pentru alți grei ai PSD, nemulțumiți de Liviu Dragnea.

Surse politice convergente ne-au explicat că în perioada următoare Victor Ponta va da o nouă lovitură. Fostul premier al PSD, Sorin Grindeanu, ar trece la Pro România.

În prezent șef la ANCOM, Grindeanu va schimba tabăra și își va declara deschis susținerea pentru Pro România. Rămâne de văzut dacă asta îi va afecta mandatul la ANCOM, pentru că Liviu Dragnea va digera greu o astfel de plecare.

Sorin Grindeanu este primul premier dat de PSD, după câștigarea alegerilor din 2016. El a intrat într-un conflict deschis cu Liviu Dragnea și a fost primul premier din istoria României, dat jos prin moțiune de cenzură de către propriul partid. În aceea perioadă, alături de Sorin Grindeanu a stat Victor Ponta, cel care a îndeplinit pentru scurt timp funcția de secretar general al Guvernului.

După o perioadă de conflict, Grindeanu părea că s-a împăcat cu Liviu Dragnea și a fost instalat șef la ANCOM. Între timp, relația s-a răcit, iar Grindeanu va reveni alături de Victor Ponta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here