Elena Lasconi revoltată: Nu am apă pe strada mea din Câmpulung!

15

Elena Lasconi se gândește să candideze la primăria din Câmpulung Muscel. «Dacă stăm pe margine și zicem că avem altă treabă și nimeni nu face nimic, iată cine ne conduce!» Vecinii i-au spus deja că vor s-o voteze!

Iată ce a povestit Elena, la Interviurile Libertatea, despre activitatea ei la Câmpulung și felul în care interacționează cu oamenii de acolo: “Îmi place să mă duc la casa mea de la Câmpulung și să plivesc florile, să plantez, să mă uit cum cresc, să mă întâlnesc cu vecinii de pe uliță și să joc table cu nenea Gigi, să-mi aducă tanti Gica ouă și să stau la cafea cu ea. Sunt vecinii mei de acolo. Au 70 și ceva de ani. Îmi mai place să vină la mine Drăgoșelu și Ancuța să jucăm canastă, să le dau dulciuri copiilor care trec pe stradă… Avem tot felul de proiecte, că poate o să mă fac primăriță la Câmpulung, ce ar fi să candidez, să facem strada, să facem cutare. Ei tot văd că eu tot fac și îmi spun mereu că o femeie de la țară nu lucrează cât lucrez eu. Când vin de acolo, vin ruptă. Și acum am o febră musculară de nu mai pot. Vecinii deja se gândesc să mă voteze primăriță”.

Elena și-a cumpărat căsuța din Câmpulung Muscel pentru că a îndrăgit locul, nu pentru că ar avea rude acolo. E o casă cu livadă, pe care vedeta adoră să o îngrijească și din care își ia, la vremea rodului, fructe pentru preparatele delicioase pe care le pregătește, fiindcă e tare pricepută în bucătărie – nu degeaba a câștigat trofeul Celebrity MasterChef! Când se află acolo, spune că-i place la nebunie să stea în hamac și să gătească la foc de lemne, că acasă, în București, nu poate.

În aceste condiții, nu-i de mirare că, deși ideea de a prelua primăria din localitate nu i se pare prioritară, Elena nu exclude, pe viitor, să se mute la Câmpulung și să preia frâiele orașului. “Eu, în momentul ăsta, nu mă gândesc foarte serios. Și atunci am luat-o în glumă. Dar nu exclud posibilitatea asta, pentru că am stat să mă gândesc că, dacă toți stăm pe margine și toți zicem că avem altă treabă, că avem un job, și nimeni nu face nimic, iată cine ne conduce! Ia uite ce se întâmplă! Oricum, e bine să zic că mă mai gândesc, ca să se pună ăia pe treabă și să asfalteze pe acolo drumurile, să bage apă. N-am apă în municipiu, în Câmpulung, nu există apă pe strada mea, dacă îți vine să crezi”, a spus Elena, revoltată, la Interviurile Libertatea.