prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Tentativă de sinucidere la Școala I.L. Caragiale din Pitești! Elev de clasa a VIII-a, în spital!

Un elev de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială I.L. Caragiale” din Pitești ( fosta Școală nr.16) a încercat să se sinucidă pentru că profesoara de fizică nu vrea să îi încheie situația și nu poate da examenul de Capacitate. Copilul a luat un pumn de medicamente astăzi de dimineață după ce, și ultima speranță că i se va încheia media și va putea susține Examenul de Capacitate s-a spulberat.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Profesorii, diriginta, directorul și chiar o echipă de la Inspectoratul Școlar Județean au încercat să o înduplece pe profesoară să asculte elevii și să le mai dea o șansă. În mod abuziv, aceasta a refuzat orice solicitare și încercare de aplanare a situației, astfel mai mulți copii sunt corigenți sau nu au media încheiată și nu pot intra în examenul de Capacitate.

Copilul aflat la spital a primit îngrijiri, i s-au făcut spălături stomacale. Părinții lui sunt disperați, mai mult decât atât tatăl este bolnav de o boală incurabilă în grad avansat.

Revenim cu amănunte!

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs