prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

FC Argeș – zdrobită de Farul Constanța! Gică Hagi: „Mai avem de muncă!”

Farul Constanța a ajuns pe primul loc în clasament după ce a bătut, ieri, cu 3-0 FC Argeș! Gică Hagi, antrenorul constănțenilor, a declarat după meci că după un joc slab, elevii săi și-au revenit și au reușit să înscrie cele trei goluri. De asemenea, „Regele” a mai spus că deși sunt o chipă bune, încă mai este nevoie de muncă pentru calificarea în playoff.

„Am jucat bine, am pregătit bine meciul, am început extraordinar, am marcat, apoi am avut 20 de minute în care ne-am pierdut. La pauză am reglat lucrurile și am terminat așa cum trebuia. N-am primit gol, am marcat 3, e foarte bine, dar există potențial și pentru mai mult.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA FC ARGEȘ! S-A STINS LA DOAR 40 ANI!

Avem jucători care erau în trecut foarte buni, încercăm să-i aducem la nivelul la care erau înainte. Am fost supărat în prima repriză pe cei din spate, construcția era foarte lentă.

Trebuie să ne luptăm să intrăm în play-off, e o luptă strânsă, grea, trebuie să tratezi fiecare meci ca și cum ai juca cu Steaua, CFR, Craiova. N-are rost să ne lăudăm momentan, suntem o echipă bună, cu talent, dar mai avem de muncă. Provocarea noastră e să aducem echipa la un nivel fizic bun” a declarat Gică Hagi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs